Az ANNO 1777 az első ingyenes online közösségi játék, melyben virtuális egyenleged igazi pénzt jelenthet. A blogon a továbbiakban az itt szerzett tapasztalatiamról olvashattok majd.

A játék gazdasági, politikai és katonai szimulátor is egyben. Egy 18. századi városi polgár bőrébe bújhatsz, virtuális pénzedet átválthatod valódira. A játék teljesen ingyenes, a regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe Lehetsz vállalattulajdonos, politikus, vagy akár a hadsereg feje. Bármit vehetsz és el is adhatsz, beleértve másik játékosokat is. A regisztrációhoz meghívó szükséges.


 

 

 

 

 

 

 

 

Maga a játék az 1777-es években játszódik, bár van az országhatárokkal még némi baki, de ha elég sokan csatlakoznak, akkor ezt korrigálhatjuk utólag.

 

Így ránézve talán érthető is, mire gondolok. A következő bejegyzésben az aktuális világpolitika helyzetéről fogok írni, ami elég pikáns dolgokat sejtet a jövőre tekintve. Addig is, aki regisztrál, kérem keressen meg játékon belül (Shaoko néven találtok meg) üzenet formájában, és segítek neki a kezdetekben a gyorsabb fejlődése érdekében. A közösségi hangulat kiváló, ha másért nem, már csak ezért is megéri, meg ugye a pénz sem egy utolsó indok.

Hajrá eMagyarország!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://annodomini.blog.hu/api/trackback/id/tr702387949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása