Végülis - többek közt - erről szól ez a történet. Az elején tisztáznám mégegyszer, itt valós pénzről beszélünk, nem játékzsetonokról! A játékban elég sok lehetőség adódik a vagyonosodásra, gyakorlatilag minden klikkünk ér valamennyit. Kapunk bónuszokat a harcért, kitöltött profilért, vagy az egyhuzamban ledolgozott 5 napért. Apró szépséghiba, hogy ezek az államkasszából mennek, a közösből, csúfolhatnánk akár segélynek is.

Fontos dolog lenne, hogy annyit bele is tegyünk, amennyit kiveszünk (az államkassza is elfogyhat egyszer, valójában az elmúlt egy hónapban Magyarországon kívül minden más ország átmenetileg fizetésképtelenné is vált), s itt jön a képbe a termelés, az értékteremtés, cégek létesítése, s a megtermelmelt javak értékesítése. Nagyjából három út jellemző:

HC Gamer: pizzán él, a széke már rég felvette a testformáját, s nem tudja elképzelni az életét a gépbe integrált minihűtő nélkül. A HC Gamer toboroz, rabszolgákat kutat bőszen, akiket blokkolhat, folyamatosan kereskedik velük, olcsón vesz és drágán elad, majd a befolyt összegekből elkezdi építgetni saját cégeit. Hatásos módszer, de igen időigényes.

A pénzes gyerek: minden játékban megtalálható. Apa bankszámlája végülis arra van, hogy el legyen költve, nemde? Pénzt nem csak kivenni, de befektetni is lehet. Lehet mondjuk módjával is, mint egyik srác. Kezdetben betett 20 eurót, csinált céget, majd a profitot lekérte számlájára 20 euró értékben. Így gyakorlatilag nem került neki semmibe, de az elején rögtön saját céggel indulhatott. Ami azóta termelődött az csak a plussz, nem kell miatta idegeskednie.

Jómunkásember: harcolgat, ahogy ideje engedi, eladja a szerzett rabszolgákat, napi egyszer húzza az igát 8 órán át a gyárban. Pénzét pedig bankban tartja, ami szegről-végről, de akár jó üzletnek is bizonyulhat, tekintve, hogy egyes konstrukciókban napi 0,5 százalékos kamatos kamatot is kaphat. A mottója lassan, de biztosan.

A cél azonban mindenkinél ugyanaz, pénzt keresni. A jelenlegi játékbeli árfolyamok mellett, kb 170 forint egy euró, jobb, mint amihez szokva vagyunk. Ha pedig úgy érezzük, hogy ideje a ráfordított időnket pénzre váltani, pár klikkel lekérhetjük vagyonunkat, vagy annak egy részét valós bankszámlánkra.

Érdekel a dolog? Akkor csatlakozz, s keress engem (Shaoko) üzenetben, ahol további tippekkel szolgálhatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://annodomini.blog.hu/api/trackback/id/tr992397006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.10.25. 16:49:38

hmmm...érdekesnek tűnik :) csak sajnos nem vagyok otthon angolban :(

a regisztráció ingyenes amúgy? és a pénzkeresés? (tehát van olyan hogy nem fektetsz be valódi pénzt, de mégis megtérülhet valódiban? - semmiből aranyat)

Klikker · http://annodomini.blog.hu/ 2010.10.25. 17:22:10

@Katamori: Igen, ingyenes, bár van egy biztonsági kütyü, az néha kér egy megerősítő sms-t, ami 0,1 euró, vagyis 28 hufba kerül, de azt jóvá is írja a számládon. Eddig még nem sikerült rájönni mi alapján kér valakitől, mástól meg nem. Lehet hogy random.

Lehet befektetés nélkül is keresni természetesen, csak értelemszerűen időigényesebb. Én egy hónap alatt kb most 50 eurónyit kapartam össze befektetés nélkül. Nem ebből leszek gazdag, de kezdetnek nem rossz, lesz ez még több is. Angollal meg ne zavartasd magad, van chatünk, ott kiokítunk mindenkit :)

Seravy 2010.10.25. 17:29:23

". By buying VIRTUAL EUROS or any other virtual goods, the user DOES NOT gain the ownership right for them, he only has a temporary right to use it. The owner of all virtual goods from the ANNO1777 service is the ADMINISTRATOR."

" The administrator reserves the right to reject any request coming from the user by which he wants to exchange the currency VIRTUAL EURO in money. The administrator is not obliged to provide a specific reason for this decision."

Na, ez nekem kb mindent el is mond erről a dologról.

Klikker · http://annodomini.blog.hu/ 2010.10.25. 17:37:04

@Seravy: mutass nekem egyetlen olyan játékot, ahol ez nincs benne a Terms of Serviceben. Mindenhol megőrzik maguknak a jogot mindenre. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy gond még nem volt, aki lekérte a pénzét, mindig meg is kapta 24 órán belül.

annotrial 2010.11.30. 16:50:00

SEGÍTSÉG!!!

Kedves Shaoko!

Én küldtem ma levelet Neked annotrial user névről. Óriási bajban vagyok. Sajnos ezzel a temporary accountos akciómmal nagyon kiszúrtam magammal, megnyugtató e-mailed után próbáltam visszalépni a saját accountommal, sajnos fel lett függesztve (suspended permanently) a dupla regisztráció miatt (TOS violation). Mit lehet tenni annak érdekében, hogy visszakapjam a régi accountomat, természetesen úgy, hogy ne vesszen el mindaz, amit eddig elértem? Nem jártam el rosszhiszeműen, nem akartam csalni vagy bármivel is visszaélni, csak ki akartam deríteni, valós-e az IP cím, ill. hogy mi az oka, hogy elérhetetlen a főoldal.
Előre is köszönök minden segítséget.

Klikker · http://annodomini.blog.hu/ 2010.12.02. 12:11:27

Kedves annotrial, gyere fel chatre: 02.chat.mibbit.com/chat/#anno1777 és megpróbálunk valamitkitalálni.
süti beállítások módosítása