Klikker 2010.10.23. 12:21

Blokkolnád?

Például őt? Itt most szabadon megteheted, s nem csak holmi rajzolt figurákat. Olyan ez, mint egy rabszolga-facebook.

Rabok legyünk, vagy szabadok? Nos, ez itt nem igazán választás kérdése. Már születni se szabadon születsz, Isten hozott az új világban. A jó hír viszont az, hogy bárkit a saját szolgáddá tehetsz.

Nézzük is alapjaiban, miről van itt szó? A játék fő motívumai a harc és a gazdaság. A bunyózással rabszolgákat szerezhetsz, kiknek jövedelméből részesülsz, vagy akár el is adhatod őket a piacon. Kemény világ ez, de ha ügyes vagy, több tucatnyi szolga is dolgozhat neked. Tekintve, hogy a befolyt jövedelmeket átválthatod euróra, ugyebár ez nem is olyan rossz dolog.

Kezelésük egyszerű, az aktív játékosokat érdemes megtartani (blokkolni - így senki nem veheti el tőled, viszont pénzedbe fáj, körültekintően használd a lehetőséget), míg a közveszélyes munkakerülők mehetnek eladásra bagóért - vagy egy üveg borét, kinek mi esik jobban.

Az összekorbácsolt vagyonoddal pedig elkezdheted építeni cégbirodalmad...ismét egy lépéssel közelebb a világuralomhoz, de erről majd a következő postban. Csatlakozz addig is, s keress engem (Shaoko) üzenetben, ahol további tippekkel szolgálhatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://annodomini.blog.hu/api/trackback/id/tr942392777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása